background image

Informatie over ontstaan van Brightmach


Alt Text

Technische tekening
Brightmach

 Alt Text

1e Model

Brightmach


Geschiedenis

Oprichter van Brightmach Extreme Machine Lighting “Roel van Dam” is zijn carrière gestart in de verspanende industrie. Na een overstap te hebben gemaakt in de verlichting branche en zich te hebben gespecialiseerd op het gebied van led-verlichting, kwamen al snel de vragen vanuit zijn oude netwerk. Operators en technici in de verspanende industrie, werkzaam in oa de vliegtuigbouw, automotive, lithografie en medische sector hadden een probleem op het gebied van goede machineverlichting.

Brightmach ontstaan

Met de behoefte en vragen uit de markt is de ontwikkeling voor machineverlichting gestart. De machineverlichting moest voldoen aan extreme omstandigheden met de veel voorkomende eigenschappen uit de verspanende industrie. Alle facetten zijn onder elkaar gezet en tot in perfectie uitgewerkt. Daar is Brightmach uit ontstaan. “Brightmach” is de afkorting van Bright- Machining oftwel “heldere bewerking”. Door kennis, technisch inzicht en verstand van verlichting zijn de machinelampen tot stand gekomen.

 

Om nauwkeurig te kunnen werken, met goed zicht op de productie, is perfecte verlichting nodig. Er is gekeken naar de wensen van de machine operator’s en daarbij behorende werk situaties. Alle punten en problemen zijn naast elkaar gezet.

 

Er is meteen naar de toekomst gekeken en om economisch verantwoord te ondernemen, is er direct een oplossing in led-verlichting gezocht. De grote voordelen zoals, minder energie verbruik, langere levensduur, maar zeker niet onbelangrijk en niet te vergeten warmte ontwikkeling binnen beperking te houden.